Мариана Попова и Веселин Плачков за новото начало в Плевен и с признание за тежка загуба – тази неделя в „Търси се“ от 13:00 ч. по bTV

Водещите Нели и Меги са подготвили нова порция емоции – смях, вълнение и срещи с любими хора

Реклама

Звездната двойка Мариана Попова и Веселин Плачков са специални гости в „Търси се“ тази неделя (2 октомври) от 13:00 ч. по bTV.

Двамата ще разкажат за трудностите по време на пандемията, когато се ражда дъщеря им Катерина. Тогава те решават да се преместят да живеят в Плевен. „Това хем беше труден, хем беше хубав период. Живеехме като в комуна с приятелите ни и беше много весело“, споделят певицата и актьорът.

 

Най-емоционална за тях ще бъде срещата с трите им пораснали деца – Мария-Магдалена, Андрея и малката Кати, която е общото им дете. Двамата ще признаят, че преди появата на Кати Мариана е имала една неуспешна бременност, но въпреки това решават да имат дете. „И двете ми бременности бяха много тежки, с голямо неразположение и повръщане“, ще сподели Мариана пред водещите на „Търси се“ Меги и Нели.

 

С типичното си чувство за хумор Мариана и Веселин ще опишат „лудницата“ вкъщи, а Веско ще се оплаче, че любимата му не намира време за него заради многото си ангажименти. „Деца, куче, котка – всичко е преди мен, а за мен време кога? Аз съм взел теб! Помощ! Искам да я заведа някъде, да сме само двамата, а тя постоянно ми отказва!“, емоционално ще обрисува семейната ситуация актьорът.

„От друга страна, когато сме само двамата и ги няма битовизмите, между нас има пълна хармония“, допълва Веселин. А какви смешни предизвикателства са им подготвили техните близки и приятели – гледайте тази неделя (2 октомври) от 13:00 ч. в „Търси се“ по bTV.

Последни

Реклама