Мариана Векилска за любовта и трудностите в "Търси се..."

Зрителите ще разберат кое е любимото й хоро и ще чуят отново нейно изпълнение на "Ах, морето"

Реклама

Водещата на bTV Новините Мариана Векилска ще бъде специален гост в новото издание на токшоуто "Търси се…” тази събота, 11 юни, от 11 ч. по bTV. За драматичните обрати и трудности в живота й, срещата с любовта и отдаването на семейството ще разкажат най-близките й хора, с които водещите Меги и Нели ще я срещнат.

Първата изненада за Мариана ще бъдат продуцентът на сутрешния блок на bTV Петър Томов и неговата съпруга Дани. "Много се пали, много е крайна и е страхотен купонджия. Напоследък не ни харесва това, че се превърна в типичната домакиня и рядко излизаме да се забавляваме”, разказва семейството. Петьо и Дани ще изпеят на Мариана една от любимите й песни и ще я предизвикат към една артистична изява – да танцува под звуците на хорото, което най-много й харесва. Кое е то - зрителите ще научат тази събота.

Една от най-вълнуващите срещи на Мариана в предаването ще бъде със съпруга й Симо, с когото са заедно от 7 години. "Любовта ми с Мариана беше като сляпата неделя. Видяхме се веднъж и аз се влюбих безумно, а месец по-късно вече живеехме заедно. Просто бях напълно убеден, че това е жената за мен”, спомня си Симо. Той ще разкрие, че един от най-трудните им периоди заедно е бил по време на бременността на Мариана. Журналистката пък ще признае, че тя се учи от него да бъде родител, заради голямата му всеотдайност към сина им Момчил.

В "Търси се” Мариана ще се срещне и с дъщеря си Габриела, която е от първия й брак. Шестнайсетгодишното момиче ще сподели за какво има разминавания с майка си. Мариана ще разкаже и за раздялата с първия си съпруг. Двамата са имали 4-годишна връзка, но се разделят половин година след сватбата, когато Мариана е бременна във втория месец. "Не можах да повярвам, че това е същият човек. В отношенията ни се намесиха външни хора – родителите му. В момента той не се грижи за дъщеря ни и не я беше виждал, откакто тя беше на 2 годинки”, разказва телевизионната водеща. В този най-труден момент до нея застават родителите й, с които Мариана също ще се срещне в "Търси се”.

Зрителите на bTV ще се запознаят и със сина на Мариана - Момчил. Той ще признае, че с майка му се забавляват предимно вечер, като играят Хитър Петър и че тя е невероятна готвачка. Меги и Нели ще срещнат водещата и с нейната сестра – Деси, която ще разкрие, че единственото, което не харесва в сестра си, е големият й инат и понякога прекалената й властност. Именно от сестра си Мариана ще получи едно култово предизвикателство, белязало участието й във "Великолепната шесторка”. В ефира на "Търси се” водещата ще изпее отново "Ах, морето”. Дали ще се справи по-добре от фалшивото си изпълнение в шоуто преди 3 години - зрителите ще видят тази събота.

Последни

Реклама