Мария Цънцарова за силата на журналистиката, любовта и семейството в „Търси се”

Реклама

Топрепортерът на bTV - Мария Цънцарова, ще бъде специален гост в ток шоуто „Търси се“ тази неделя, 9 октомври. Как младостта и сериозната журналистика вървят ръка за ръка, какъв човек е в живота Мария и колко емоционална е тя – по традиция пред водещите Меги и Нели това ще споделят най-близките й хора.  

Първата изненада за нея ще бъде водещият на сутрешния блок по bTV – Антон Хекимян. „Мария е от онези журналисти, които не просто държат микрофона, а непрекъснато задават въпроси. Тя е слънчева, усмихната и внася много ведрина в нашия екип“, споделя Антон. Двамата с Мария делят едно бюро, а какви сантиментални спомени споделят – зрителите ще научат в предаването.

За първи път за любовта си към Мария ще разкаже нейният съпруг Симo. Оказва се, че двамата се познават още от деца, но се откриват едва когато той е студент във Варна, а тя в София. „Възхищавам се на нейното постоянство и отдаденост към нещата, с които се е захванала. За нас всеки ден е специален без повод. Подкрепям я във всичко, което прави“, казва Симo. Как е предложил брак на своята любима и защо веднага тя е изгубила годежния си пръстен – за първи път съпругът на Мария ще разкрие в „Търси се“.

„Имам желание да прекарваме повече време заедно, но ние толкова добре се познаваме, че той е част от мен. Рядко си казваме „Обичам те“, но всеки ден си го показваме и го усещаме“, в отговор споделя журналистката.

Водещите Меги и Нели ще отведат Мария и в родния й град Карлово, където ще я срещнат с майка й Нина. „Тя винаги намира време за нас. Толкова много обич има помежду ни. Най–любимите са ми моментите, в които тя си идва в Карлово и изкарваме повече време заедно“, споделя майката на разследващия репортер.

С много обич Мария също ще признае: „Майка ми е най-добрият човек, който познавам, защото търпи нелекия ми характер и ми дава цялата си любов“. 

Какви ще бъдат другите изненади за нея и предизвикателства на най-близките й хора зрителите на bTV ще научат в „Търси се“ тази неделя, от 11:00 часа.