Мартин Захариев със свой музикален клип в "Търси се...."

Първият музикален клип на издателя Мартин Захариев ще бъде показан единствено в токшоуто "Търси се..." тази събота, 4 май, от 11 часа по bTV

Реклама

Песента носи заглавието "Щот съ напих", а излъчването й в ефир ще бъде най-голямата изненада, която са подготвили за госта си водещите Меги и Нели. "Текстът е автобиографичен", признава в "Търси се..." самият Мартин.

Музикалния си талант той ще прояви и като барабанист, но не свирейки на ударни инструменти, а....на кашони и тенджери. Така водещите ще го върнат във времето на ученическата му група "Швепс", когато той е репетирал именно по този начин.

Освен като издател на "Плейбой" Мартин Захариев вече е познат и с участията си в предаванията на bTV "Великолепната шесторка", а сега и във "Форд Бояр". Заради телевизионните му изяви неговите приятели на шега ще пожелаят да го видят още и като участник в "Ясновидци" или като водещ на "Времето". Сред тях са Радосвет Радев, Константин Каменаров и Дони.

В предаването издателят ще има романтична среща и със своята съпруга Жанет Захариева. Зрителите ще видят уникални кадри от тяхната сватба и съвместния им живот. Най-вълнуващата среща за Мартин Захариев ще бъде с двамата му сина - Мартин и Филип, които той определя като най-големия си житейски успех.

Последната изненада за Мартин ще бъде свързана с огромната му страст към музиката. Екипът на "Търси се..." ще му подари по атрактивен начин билети за всички предстоящи летни концерти в България на световноизвестни музиканти и певци.

 

 

Последни

Реклама