Меги Димчева: Любов! Това чувство е разковничето на всичко добро в човека!

Реклама

„Меги Димчева е една от любимите водещи от екрана на bTV. Тя и Нели Хаджийска се появяват всяка неделя с предаването си „Търси се“ от 12:30 часа, веднага след обедните новини, за да разкажат на зрителите историите на известните у нас.

Какво вълнува самата Меги, какво се е променило за нея през годините, в които е на екран и какво според нея търсят хората, вижте в следващите редове“, пише Веселина Петрова от LoveStylemas.com

Спомняте ли си първото си предаване?

Ние и до днес знаем първите си предавания наизуст с Нели. Толкова огромно вълнение изпитвахме, че популярни хора, хора, на които се възхищаваме се отварят емоционално пред нас чак „до края на душата си“. Първото ни предаване беше с Николай Георгиев, водещ тогава на играта „Руска рулетка“, но след това с Иван Гарелов, Марта Вачкова, Влади Въргала, Иван и Андрей! Всички те излизаха от предаването буквално като зашеметени от емоции и ни казваха, че няма такова предаване в българския ефир. Така започнахме да вярваме и в самите себе си като автори и водещи на „Търси се“!

Какво се промени през годините?

Слава Богу много малко неща се промениха. Вълнението остава същото, както в нас, така и у гостите ни. Ние самите станахме по-уверени, по-освободени на екран. Разговорите се случват с много по-голяма лекота, ставаме все по-близки с гостите си. Няма как да не сме се променили и ние, и хората, които понякога каним за втори или за трети път в предаването. И именно заради тази промяна предаванията с тях винаги се случват по различен и много по-емоционален начин!

Какво, според вас, търсят хората най-често днес?

Любов! Това чувство е разковничето на всичко добро в човека! Когато обичаш и показваш чувствата си няма как да не развълнуваш някого, дори това да е най-близкият ти човек. Всички наши гости обичат родителите си, обичат децата си, съпрузите си, но когато те им го кажат от ефира на „Търси се“ е много различно. Ежедневието за повечето хора не предразполага или не ни остава време за едно „Обичам те“ и за една прегръдка.

В кадър винаги сте усмихнати, но със сигурност всяка от вас е имала и своите тежки моменти. Кога ви беше най-трудно да запазите усмивка пред камерите?

Всяка от нас е минала през своите трудни моменти. Борили сме се да имаме деца, износвали сме ги на екран, загубвали сме близки хора, а е трябвало да направим предаванията. Тогава е най-трудно и стискаш зъби. Слава на бога в такива моменти Нели е до мен и аз съм до нея!

Снимка: Личен архив

Какво търсите все още за себе си - в личен план?

Търся себе си все още, макар, че съм се открила почни напълно. Но понякога се изненадвам от това какво мога, на какво съм способна. Търсим нови професионални предизвикателства, които да ни държат „живи“ за нашето предаване и извън него.

Какви е Меги, когато сваля тежкия телевизионен грим?

Обичам да съм със семейството си и близките хора, затова изкарвам много време с тях. Харесва ми да съм с близки приятели, за които гримът, постът в обществото нямат значение, имам значение само аз!

Снимка: Личен архив

Напоследък в публичното пространство все по-често попадат новини за прояви на насилие - как реагирате като жена и майка?

Не мога да повярвам, че човешко същество може да причини подобно нещо на друго.

Средата, в която живеем понякога може да бъде много жестока. За щастие около мен или мои приятели не се случват такива неща, за тях виждам по телевизията и буквално сърцето ми се къса.

Какво обичате да правите, когато не работите над предаването?

Аз не обичам да си стоя вкъщи. Обичам да се обогатявам непрекъснато, любопитен човек съм. Най-много обичам да пътешествам, да опознавам нови места, хора заедно с близки приятели или само тримата - с мъжа ми и сина ми. Не обичам застоя на едно място.

Цялото интервю на Меги Димчева за LoveStylemag.com виж тук.

Последни

Реклама