Реклама

Водещият Николаос Цитиридис е първият гост, който ще пристъпи прага на новото студио на „Търси се…“ на 5 септември от 11 часа по bTV. Водещите Меги и Нели ще посрещнат своя гост в едно различно студио, изградено от три сета - за основен разговор, за личните и най-емоционалните интервюта и сцена, на която ще се изпълняват предизвикателствата към гостите. Дизайнът на студиото е решен в топли цветове и приглушено осветление, подходящи за най-интимните изповеди. Предизвикателствата пък ще бъдат отделени от самите интервюта с близките хора на госта и ще се изпълняват на новосъздадената сцена в студиото.

"Щастливи сме, че bTV ни дава възможността да покажем още от емоциите и преживяванията с нашите гости. За зрителите сме подготвили нови сюжетни моменти и още много интересни предизвикателства“, казват водещите Нели Хаджийска и Меги Димчева.

Един от новите момент в предаването е насочен към промените, които бележат живота на госта през годините. „Някои от гостите ни са били в нашето студио преди години и животът им или те самите са претърпели коренна промяна. Затова ще им припомняме какви са били тогава чрез техни емоционални изказвания и ще търсим пътят, който са изминали до днес“, споделят водещите на „Търси се“.

През новия сезон ще продължи и излъчването на рубриката „Търси се…още“ на сайта btv.bg, в която Нели и Меги заедно със своите гости изпълняват разнообразни ритуали, практикуват различни хобита и се отдават на всякакви страсти по нестандартен и забавен начин. В интернет рубриката зрителите ще могат да гледат и неизлъчени моменти от предаването, които обогатяват още палитрата от емоции.

В началото на новия сезон на „Търси се“ в студиото ще влязат още олимпийската шампионка по стрелба Антоанета Костадинова, волейболният ас Теодор Салпаров и продуцентът Андрей Арнаудов.

Последни

Реклама