Михаил Белчев ще пее френски шансони в "Търси се"

Приятели пък ще го изненадат подарък - с арменско ашуре

Реклама

Певецът и поет Михаил Белчев ще бъде специален гост в новото издание на токшоуто "Търси се…”, тази събота, 21 май. "Не остарявай, любов“, "Булевардът“, „Младостта си отива“ са само малка част от златните му хитове, любими на поколения българи. Какъв е вътрешният му свят, какво място заема музиката в живота му сега и кои са драматичните обрати в него, ще разкажат най-близките му хора.

Сред най-верните приятели на Мишо Белчев са Катя и Здравко от дует "Ритон”, които ще разкрият, че романтичността съществува не само в песните му, но и в целия му живот. „ Нашите семейства са изключително близки. Имали сме много трудни моменти, в които взаимно сме си помагали”, споделят Катя и Здравко. Те ще разкажат, че най-голямата радост в живота на Мишо е неговият син Константин. Белчев на свой ред ще сподели, че раждането на детето му е най-незабравимият миг в живота му.

Водещите Меги и Нели ще го срещнат и с неговия наследник –Константин, който вече владее китарата почти до съвършенство. "Искам да приличам на него по всичко. Това, което най-много ми харесва, е, че мога да му споделя всичко и се разбираме прекрасно”, казва Косьо. Мишо Белчев ще признае, че единствено съжалява, че понякога е по-строг със сина си. "Аз съм на 65 години. Не се знае колко време ми остава да сме заедно с Косьо. Затова често съжалявам, когато му се карам, а той е едно страхотно момче, страхотен китарист и с нищо не ме е разочаровал досега”, развълнувано ще признае поетът.

В "Търси се...” певецът ще има и вълнуваща среща със своята съпруга – Кристина Белчева, с която са неразделни вече 30 години. "Запознахме се през 1983-а, а сякаш беше вчера. Той е изключително романтичен. Тъгата при него е едно постоянно състояние, а това, за което го съветвам, е да бъде по-толерантен към хората”, разказва Криси.

В студиото на "Търси се...” той ще се срещне и с още една любима своя приятелка сред колегите – певицата Богдана Карадочева. Тя ще го провокира да изпее една от незабравимите му песни – "Не остарявай, любов”. Арменско ашуре като специален подарък Мишо ще получи от семейството на Хайгашод Агасян, а зрителите ще чуят и уникалното му изпълнение на френски шансони.

Последни

Реклама