Мистър Турция идва у нас специално за среща с Теди Кацарова

Гледайте "Търси се” тази събота от 11 ч.

Реклама

Младата певица Теди Кацарова ще бъде гост в токшоуто "Търси се” тази събота, 9 октомври. Коя е Теди извън музиката, кои са трудните периоди в живота й и лесно ли се е разделила с любовта - това зрителите ще научат от най-близките й хора.

Първата среща за певицата ще бъде с един от най-близките й приятели - журналистът Жоро Любенов. Каква е истината за техните отношения, които медиите в последно време определят като "любовни” и защо Теди е безкрайно благодарна на Жоро ще стане ясно в събота.

Най-емоционална ще бъде срещата на Теди с нейните родители – Силвия и Милчо Кацарови. Двамата ще разкажат, че заради ангажиментите си имат много пропуснати мигове с дъщеря си. "Най-трудният й период беше раздялата със съпруга й Макс. Отидохме на гости в Стокхолм и забелязах, че тя е тъжна, не беше щастлива и си тръгнах с мъка в сърцето”, разказва Милчо Кацаров. "В този момент й дадох сили. Казвах, че няма да е единствената разведена жена и че може би голямата любов тепърва й предстои. Много ни е мъчно, че така се случи, защото е единствената ни дъщеря”, откровено ще признае Силвия Кацарова.

Самата Теди ще разкаже подробности за семейния си живот и как след 9 години брак е взела решение да се раздели със съпруга си. "Съпругът ми беше много забавен човек. Родителите ми бяха и негово семейство, но при един спор той нагруби баща ми. Тогава реших, че между съпруга си и родителите ми ще избера родителите", за първи път в ефир признава младата певица.

Специално, за да изненада Теди в студиото, от Турция ще пристигне Мистър Турция – Мерт Кълъч, който е много популярен и като актьор в южната ни съседка. Невероятно изненадана певицата ще признае, че въпреки слуховете в медиите двамата са само добри приятели. "Първата ни среща с Теди продължи около 3-4 часа и още тогава прочетох в очите й, че е човек с много добре сърце”, разказва Мерт. Как са се развили отношенията им, дали е имало флирт и дали поддържат контакт сега Мистър Турция и Теди Кацарова – зрителите ще научат истината единствено в "Търси се”.

Последни

Реклама