Най-важните жени в живота на Наум Шопов в „Търси се“

Водещите Нели и Меги разговарят откровено с актьора за любовта, детството, приятелството и бащинството

Реклама

Специален гост в токшоуто „Търси се“, тази неделя (20 март) от 12:30 по bTV, ще бъде актьорът и водещ на нашумялото предаване „Ергенът“ - Наум Шопов. 

Чаровните водещи Нели и Меги ще развълнуват госта със специални емоционални срещи с най-важните жени в живота на Наум. 

Първата среща е с неговата любима Теа Минкова, с която скоро ще отпразнуват цяло десетилетие заедно. Дамата ще разкаже за познанството с Наум още от ученическите години. Любовта между тях обаче, се ражда едва след като завършват. Една случайна среща в подлеза на Софийския университет разпалва искрата между тях. Теа ще говори с голямо вълнение за чувствата им и за изпитанията през които са преминали като двойка. И разбира се, откровено споделя за най-голямото щастие, което им се е случвало - да бъдат родители на малката Амая. Какъв баща е водещият на „Ергенът“, зрителите ще разберат от предаването „Търси се“.

 

Разговорът с майката на Наум – Мариана,  ще върне актьора в детските и тийнейджърските години. Тя ще сподели колко затворено дете е бил той и колко трудно му било да споделял емоциите си дори и с най-близките си. През сълзи на очи майката на актьора ще разкаже за загубата на баба му, която си е отишла от този свят преди 2 месеца. Това няма как да не просълзи и самия Наум, който ще сподели за специалната връзка с баба си и как още не е преодолял липсата й. 

Зрителите ще видят и дъщерята на Наум и Теа - малката Амая, за която актьорът ще признае, че е най-великото щастие в живота му. 

Вълнуващи ще бъдат и срещите с актрисата Луиза Григорова, сестрата на Теа - Ая, която Наум нарича „моя сестра“, както и кръвната сестра на актьора, с която той се запознава чак, когато е бил на 12 години, защото по това време тя е живеела в чужбина. 

Истинското лице на Наум Шопов младши зрителите ще видят тази неделя – 20 март от 12:30 ч. само в „Търси се" по bTV.

Последни

Реклама