Ники Илиев танцува като Джони Браво в "Търси се"

Меги и Нели ще го срещнат и с Кристоф Ламбер

Реклама

Младият режисьор и актьор - Ники Илиев, ще бъде гост в новото издание на "Търси се” - тази неделя, 15 април. Как мечтите му са станали реалност и как се е променил през годините - това ще разкрият хората от най-близкото му обкръжение.

Първата изненада за Ники ще бъде и една от най-големите в предаването - срещата му с Кристоф Ламбер. В специално интервю той разказва как младият режисьор го е убедил да участва в дебютния си филм "Чужденецът”. "Ники има нещо, което е много срамежливо и хуманно и това е, което кара човек да се привлече. Той е искрен. Не е някой, който просто разказва истории, а е искрен!”, споделя за "Търси се” световноизвестният актьор.

Меги и Нели ще срещнат Ники и с хората, които най-много го подкрепят в неговите мечти – родителите му  д-р Мира Кадурина и режисьорът Бойко Илиев. "Исках Ники да стане лекар, но бързо разбрах, че нямам шансове. Той е сдържан, но в същото време изключително емоционален”, описва своя син д-р Кадурина. Бойко Илиев ще признае, че тази сдържаност и интровертност Ники е наследил от него. За първи път в ефира на bTV той ще разкаже, че един от най-трудните емоционални периоди за Ники е раздялата му с Ивет Лалова. „Беше ужасен период, много трудно го преживя. Вратата на апартамента му беше затворена дори за нас”, разказва бащата. „Не мисля, че съм го преживял толкова тежко, но тогава нямах и работа... Всичко се струпа просто. Сега обичам Саня и не мисля за този период”, признава Ники.

"Още когато го видях за първи път, не можех да откъсна очи от него. Мисля, че с Ники се случи същото. След един месец се видяхме отново и бяхме привлечени един от друг като магнити”, разказва за първата си среща с Ники и голямата им любов актрисата Саня Борисова. Тя ще признае, че Ники е доста силен характер, а понякога искрено се дразни на детинския му инат. "Началото на любовта ни беше голяма страст, после имаше напасвания, недоразумения, разминавания, но сега сме в пълна хармония и баланс. Саня ме направи по-открит, по-споделящ”, ще признае и Ники. От любимата си той ще получи предизвикателството да танцува като Джони Браво - динамично, но с каменно лице.

От 11 ч. в "Търси се” Ники ще се срещне и с вуйчо си – актьорът Георги Кадурин, от който е наследил любовта си към киното. "Ники беше толкова скромно и свенливо дете, че никога не съм предполагал, че ще стане актьор, че ще играе на сцена”, разказва той. Ще провокира племенника си да направи няколко лицеви опори, но с една ръка.

Голямата изненада в студиото ще бъде един от най-добрите приятели на актьора - Владо, заедно с малкия си син Никола, който освен, че е носи името си от Ники, е и негов кръщелник. В "Търси се” той ще получи статуетката на "Оскар”-ите с пожелание един ден да притежава истинската.

Последни

Реклама