Реклама

Красивите близначки Емануела и Доротея Толеви ще бъдат специални гости в предаването „Търси се...“ тази неделя (6 ноември) от 12:30 ч. по bTV.

Еми и Дори, както всички ги наричат, са бивши волейболистки, модели, участнички в риалити формата на bTV „Африка – звездите сигурно са полудели“, имали са и своя рубрика в ефира на „Преди обед“.

Георги Тошев, който е приятел на двете дами от години, ще разкаже за специфичната близост на Еми и Дори и способността им да предусещат какво ще се случи с другата.

Емануела Толева е във връзка с продуцента и тв водещ Андрей Арнаудов, който преди години тя си харесва и „открива за себе си“ именно през предаването „Търси се...“. Андрей ще сподели в откровено интервю за тяхната любов, за това как Еми го е променила и го е научила да „споделя“, за най-трудния им период в началото на тяхната връзка и желанието му да имат второ дете.

От своя страна, Еми ще признае, че „Андрей е Ера в моя живот и аз много съм работила и полагала усилия за тази връзка“. Зрителите ще видят и техния малък син Васил, който в началото не е различавал Еми и Дори и затова двете често са се сменяли в ролята на негова майка.

За скромността и дори неувереността на двете атрактивни близначки ще разкажат техни близки приятели, а зрителите на „Търси се“ ще видят как двете пеят френски шансони, как похапват торта и ще разберат защо празнуват рожден ден няколко пъти в годината.

Не пропускайте гостуването на Емануела и Доротея Толеви в „Търси се…“ – тази неделя (6 ноември) от 12:30 ч. само по bTV!

Последни

Реклама