Радиоводещият Симеон Колев с песен на Адел в "Търси се”"

За страстната им любов ще разкаже Мариана Векилска

Реклама

Обичаният радиоводещ Симеон Колев ще бъде гост в „Търси се” тази неделя, 9 юни. По традиция водещите Меги и Нели ще надникнат в най-личния му и съкровен свят и ще ни споделят какви емоции се крият в душата му.

Първата изненада за Симо ще бъде неговата радио-половинка – Боги

С усмивка тя ще признае за трудното им сработване и как днес нейният колега и приятел е част от живота й и са изключително близки.

Двете водещи ще го срещат и с неговите родители, които в момента живеят в китното селце Верен. Сестра му Даниела ще го опише като изключително отговорен и сериозен към семейния живот и към различни обществени каузи. Какво ще разкрие радиоводещият, как разпуска и какво прави задължително на рождения си ден през декември, ще разберем в предаването.

За голямата им и страстна любов ще разкаже и водещата на Новините по bTV – Мариана Векилска

Тя ще ни сподели, че „Симо е идеалният човек, колкото и силно да звучи. Никога не е изпитвал негативни чувства към някого”. Радиоводещият пък ще я определи като „любовта на живота му”, въпреки че и двамата са много силни характери. Свой баща ще нарече Симо дъщерята на Мариана от първия й брак – Габриела. „Когато съм болна се грижи за мен, вози ме до училището, а от него бих искала да притежавам постоянноството“, споделя тя.

Габи ще провокира Симо да изпее песен на Адел,

за да видят зрителите „на какво сме подложени вкъщи“.Тя ще признае как се грижи за нея, когато е болна и какво би искала да притежава от него. Какво ще го предизвика тя и с кого ще танцува Gangnam Style в студиото по предизвикателство от любимата му Мариана, ще научим  тази неделя, 9 юни, от 11.00 часа, в „Търси се”.

Последни

Реклама