Робин Кафалиев в "Търси се..." тази събота

Актьорът и телевизионен продуцент Робин Кафалиев ще бъде гост в токшоуто тази събота, 31 май, от 11 ч. по bTV

Реклама

Какъв е в живота човекът, реализирал най-смешните телевизионните предавания в българския ефир – това ще разкрият пред зрителите водещите Меги и Нели.

Една от най-интересните срещи за Робин е с неговите колеги от "Аламинут". Те ще разкажат за странностите в характера на своя шеф, за пословичната му подреденост и за таланта му да се справя с всякакви технически предизвикателства. Дали ще успее да се справи и с тяхното – зрителите ще разберат тази събота.

Телевизионният водещ Краси Ванков ще разкаже безкрайно смешните случки, които Робин устройва сред приятели благодарение на ... своя нос. Носът на Робин, с чиято големина той често се шегува, ще бъде в центъра на поредното му предизвикателство в студиото. Екипът на предаването пътува и до родния град на Робин - Пловдив, за да го срещне с най-близките му приятели още от ученическите години.

За първи път зрителите ще научат и подробности от личния живот на актьора. Съпругата му Ренета Викторова ще признае, че за нея Робин е "принцът на белия кон", който не спира да я изненадва още от деня на тяхното запознанство. Какъв е Робин като баща - ще разкрие неговият син Роже.

Изненадваща ще бъде срещата на актьора с един от постоянните персонажи в скечовете му – неговата тъща. Оказва се, че вицовете за отношенията между тъща и зет нямат нищо общо с техните.

Водещите Меги и Нели ще проверят дали като водещ на "Най-смешните животни и хора на планетата" Робин наистина обича смешните животни. В студиото ще влезе най-добре дресираното куче от цирк "Балкански". Ще успее ли актьорът да се впише в неговите трикове – зрителите ще научат само от "Търси се..." тази събота.

Последни

Реклама