Реклама

Актьорът Станимир Гъмов ще бъде специален гост в новото издание на токшоуто "Търси се…" тази неделя. Какъв е вътрешният му свят, какво място заема семейството в живота му сега и кои са драматичните обрати в него, ще разкрият най-близките му хора.

Един от най-верните приятели на Гъмов е певицата Поли Генова. "Когато се запознах с него реших, че е напълно луд. Истината е, че малко хора са виждали трудните му периоди", споделя Поли. Тя ще го провокира да влезе в ролята на певец и да изпее най-любимата си песен на АББА, която според актьора е посветена на самият него.

Най-емоционалната среща ще бъде с сина му – Иван, който ще разкаже колко е забавно Гъмов да е твой баща. От 5 години актьорът е разделен с майката на сина си, но двамата имат прекрасни отношения. "Дори нашата раздяла му я съобщих под формата на шега. Нямам в живота си друга толкова силна и голяма любов като сина ми. Често идва при мен, водя го в театъра, а за мен най-важното е неговото щастие", казва Гъмов.

Меги и Нели ще пренесат актьора и в родния му град Стара Загора, за да го срещнат с неговите родители. Оказва се, че той е бил отгледан от неговата втора майка Румяна, която той обича като истинска майка. "Беше на 6 години когато се събрахме с баща му. Трябваше да бъда много внимателна, за да ме приеме със сърцето си“, споделя развълнувано Румяна. Родителите на актьора ще признаят, че той е преминал през много трудни моменти. "Случвало се е посред нощ да ми звънне, да разкаже, да излее болката си. Но бързо се справя", казва бащата Иван.

"Малкият принц" – така един от най-близките приятели на Гъмов - продуценът Иван Христов, ще нарече актьора. "Имахме период, в който не си говорихме, после разбрахме колко сме си ценни. Не познавам друг толкова чист, витален и мъдър човек като него", споделя Иван.

Водещите ще срещнат актьора и с най-близките му приятели и колеги от Кукления театър – Румен Угрински, и директора на театъра - Кирякос Аргиропулос, който взема Гъмов на работа от един строеж. Още любопитни случки от живота на актьора и откровения, тази неделя от 11ч. в "Търси се..." по bTV.

Последни

Реклама