Реклама

През новата година предаването, което ни запознава с най-личните истории на звездите – „Търси се“, е с нов час на излъчване – 12:30, веднага след обедните новини по bTV.

Тази неделя, 9 декември, харизматичните водещи Меги и Нели повдигат завесата около любимата актриса Стефания Колева. Смисълът на живота й е нейната дъщеря. Зрителите ще станат свидетели на много емоционални моменти между двете.

Актрисата разказва за предизвикателствата, пред които е била изправена, докато сама е отглеждала детето си. Отношенията на майката и дъщерята във времето много се променят – докато Катерина е била малко дете, Стефания признава, че е била по-строга като родител. Сега двете са много близки приятелки. Актрисата за първи път споделя и, че вижда Катерина в нова светлина – пораснала и силна, и се гордее с нея.

В предаването зрителите ще видят още - двете актриси - Здрава Каменова и Богдана Трифонова, с които Стефания Колева участва в общо представление. По доста необичаен начин Здрава и Богдана се обясняват в любов на своята колежка - с картини и надписи, създадени от тях самите. Казват за приятелката им, че е много силен характер, възхищават се на здравословния й начин на живот и обожават вкусните й гозби.

В студиото на „Търси се“ (в неделя от 12:30) Стефания Колева се среща и с друга близка приятелка, с която за заедно от бебета - Стефка Ракова.

Разбира се, не липсват и комедийните моменти – актрисата е предизвикана от приятели да пее като Уитни Хюстън, да прави планг, да играе скеч с куче без да има такова в студиото на „Търси се“ – тази неделя от 12:30 ч.

Последни

Реклама