Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“ тази неделя от 12:30 ч. по bTV

Реклама

Шампионката по художествена гимнастика – Стилияна Николова ще е специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се“, тази неделя по bTV. За големия й дух въпреки крехката й фигура, за силата на характера и липсата на семейството й  ще говорят най-близките й хора.

„Още когато я видях за първи път, се възхитих колко е мъничка, а колко зряло играе“, казва Илияна Раева, председател на Българската федерация по художествена гимнастика. Стилияна е родена в Кайро и там израства със семейството си. След покана на федерацията тя напуска Египет и близките си, и идва в България да се състезава за националния ни отбор. Най-емоционалната среща за гимнастичката ще бъде с нейното семейство. „Липсва ми всеки ден. Мисля я непрекъснато, защото тя е сама, без нас, без нашата подкрепа, но се справя все по-добре“, казва майка й Паулина Николова, която е треньор по художествена гимнастика в Кайро. Бащата на Стилияна – Илия Николов, също ще признае, че тя е най-голямата им гордост и че никога не се предава.

Емоционални ще бъдат срещите и със сестра й Паола, и брат й Денис, които също живеят в Египет. Те ще признаят, че Стили е направила правилния избор и се радват на успехите й, въпреки че много им липсва. „Тя е много силна, много упорита, но понякога ни е много трудно, защото знаем, че тя е сама в България. Често има нужда от нашата подкрепа, когато й е трудно, когато не се е справила и в тези ситуации й даваме сили. Най-хубавите ни моменти са когато сме заедно и тя се прибере в Кайро“, разказват брата и сестрата.

В студиото на „Търси се“ ще влезе и треньорката на Стилияна – Валентина Иванова, която тук е нейна втора майка и се грижи за нея като за собствено дете. „В началото тя всеки понеделник плачеше за майка си“, признава треньорката. Най-близката й приятелка от ансамбъла София Иванова ще разкаже, че Стили често й гостува, а по време на пандемията е живяла и у тях. Шампионката ще има и много предизвикателства, с които ще се справи по блестящ начин.

Не пропускайте гостуването на Стиляна Николова в „Търси се…“ – тази неделя от 12:30ч само пo bTV

Последни

Реклама