"Търси се": Журналистът Георги Тошев

Най-големият страх на Георги е да не умре болен и беден, а най-големия му недостатък е, че не може да пази тайни, разкрива за него Наталия Симеонова

Реклама

Журналистът Георги Тошев ще бъде гост в "Търси се…" тази събота, 17 октомври. Какъв е в живота човекът, обиколил почти целия свят – това ще се опитат да разкрият водещите Меги и Нели с помощта на неговите приятели и семейството му.

Сред най-близките хора до журналиста е телевизионната водеща Наталия Симеонова, с която той споделя всичките си емоции и преживявания. Наталия обаче ще разкрие, че единственото, което Жоро пази от приятелите си, е неговият интимен живот.

"Най-големият страх на Георги е да не умре болен и беден, а най-големия му недостатък е, че не може да пази тайни", с усмивка ще сподели Наталия. Заради страстта му към АББА тя ще го предизвика да каже всички албуми на групата и годината на тяхното издаване. Разбира се, Жоро Тошев ще се справи перфектно с тази провокация.

Изключително откровена ще бъде изповедта на майката на журналиста - Евгения. Тя ще разкрие, че като малък Жоро е бил изключително запален по театъра и често изнасял представления в квартала. Защо е предпочел журналистиката пред театралното изкуство – отговор на този въпрос ще даде самия Жоро.

Майка му ще признае, че най-трудният период в живота му е била загубата на баща му. Жоро няма да скрие сълзите си и ще сподели, че съвестта пред паметта на баща му е гузна, защото не е успял да му покаже колко го обича. Какво е пропуснал в отношенията с баща си журналистът ще разкрие през сълзи в "Търси се…".

Меги и Нели ще срещнат Жоро и със сестра му Марияна, която ще разкрие колко привързани са двамата един към друг. "Най-голямата му болка, че не може да вижда дъщеря си по-често, а само няколко пъти в годината. Тя много му липсва", ще сподели тя. Марияна ще го провокира да признае на френски език колко много обича детето си, което живее заедно с майка си в Париж.

Какъв е като приятел Жоро Тошев ще споделят и още две близки до сърцето му дами – журналистката Мария Касимова и актрисата Цветана Манева.

Последната изненада за Жоро ще бъде режисьорката Възкресия Вихърова, която ще влезе на живо в студиото на "Търси се…". Двамата ще признаят, че между тях е имало конфликт и затова дълго време не са се виждали. Какви са отношенията им в момента – зрителите ще научат това тази събота в предаването.

Последни

Реклама