Телевизионният тандем Ива и Боги в "Търси се...”

Кое ги прави толкова успешна двойка на екрана, въпреки че в живота двете са коренно различни - зрителите ще разберат това от техните колеги и семейства

Реклама

Водещите на предаването "Денят е прекрасен” Ива Дойчинова и Богдана Трифонова, ще бъдат гости в поредното издание на токшоуто тази събота, 27 март. Кое ги прави толкова успешен тандем на екрана, въпреки че в живота двете са коренно различни – зрителите ще разберат това от техните колеги и семейства.

Първата изненада за двете ще бъде срещата им с продуцента на предаването – Милена Будинова, която ги открива като двойка. "Ива и Боги са най-голямото ми откритие и аз се гордея много с него. Харесах ги почти веднага, защото ако ги съберем в едно, те правят идеалната жена”, споделя режисьорката. Зрителите ще видят и кадри от първата среща и запознанството на Ива и Боги – на кастинга за предаването. "Ива е сърцето, Боги е разума. Боги е по-неуверена, а Ива по-критична”, допълва Милена крайностите в характерите на двете. Продуцентката ще ги предизвика да се имитират взаимно, а двете водещи ще демонстрират завиден актьорски талант.

Водещите Меги и Нели ще изненадат своите гостенки като ги срещнат и с техните семейства. Съпругът на Ива - Митко, ще разкаже за първата им среща, любовта им и съвместния им живот вече 15 години. Оказва се, че Ива има още една голяма страст в живота си – рисуването, и зрителите за първи път ще видят нейни картини, поставени в дома й. Каква е като майка пък ще разкажат двете й дъщери – Ида и Мина. "Понякога ни се кара, че не подреждаме къщата, иначе е много забавна и много изисква от нас. Най-много обичаме да ни готви мусака”, разказват двете момичета.

Съпругът на Боги - Румен, ще я върне към първата им среща още като студенти. „Когато я видях ми направи огромно впечатление колко добре е гримирана.  Радвам се, че имам човек до себе си, който ме допълва. Заради ангажиментите й все повече ми липсва, но неделите винаги сме заедно”, разказва Румен. Колко забавна е в живота и като майка ще разкрие дъщеря й Надежда. „Много обичаме да сме заедно. Аз много приличам на майка ми и с нея винаги е много забавно”, споделя дъщерята на Боги. Зрителите ще видят и малкият син на водещата – Андрей.

Какви са в живота двете телевизионни водещи ще допълнят и техните майки. Майката на Ива – Вера, ще я върне към голямата й страст рисуването и ще я предизвика да нарисува в студиото на живо любимата й мъжка глава. "Ива е толкова грижовна, че понякога дори обсебваща”, ще разкрие Вера.

Майката на Боги - Елена, с вълнение ще разкаже за огромната им близост и силна връзка помежду им. "Като малка на всяка рисунка пишеше "Мама е светът”. И до днес сме си опора, а аз съм най-големият й критик”, ще сподели майката на Боги.

Последни

Реклама