Топ репортерът на bTV Десислава Ризова с лична изповед в „Търси се...“ тази неделя от 12:30 ч. по bTV

Близките, приятелите и колегите на Деси Ризова застават пред камерата на „Търси се…“

Реклама

Тази неделя (9 октомври) от 12:30 ч. по bTV специален гост на Меги и Нели в „Търси се...“ ще бъде топ репортерът на bTV Новините Десислава Ризова. За пръв път в ефир Деси ще разкаже за личните емоции и изпитания, които е преживявала, предавайки от най-горещите точки по света.

До нея винаги са топ операторите на bTV Евгени Генов, Добромир Иванов и Иван Филчев, които ще споделят любопитни подробности от техните пътувания.

Операторът Иван Филчев ще разкрие, че Деси не яде нищо друго освен домати и солети, и ще я предизвика за пръв път да изяде кюфте в ефир.

Нейната най-добра приятелка – журналистката Валентина Войкова – ще разкаже за тяхната изключителна близост, за това как дори посред нощ се събират и обсъждат както любовните си връзки и проблеми, така и политическата обстановка.

Най-емоционалната среща за Деси ще бъде с нейната майка – Венка Ризова, която ще признае за бурния ѝ характер още от дете и за трудния ѝ тийнейджърски период.

Ризова ще си припомни трудни моменти от нейния живот, ще разкаже за своя развод и за избора да бъде сама, а не с човек, когото не обича.

Не пропускайте гостуването на Деси Ризова в „Търси се…“ – тази неделя от 12:30 ч. само по bTV!

Последни

Реклама