Цеци Красимирова показва уникалната си татуировка в "Търси се..."

Една от най-известните родни манекенки ще бъде гост в токшоуто тази събота, 17 май от 11 ч.

Реклама

Водещите Меги и Нели ще представят Цеци Красимирова през очите на най-близките й хора. Сред тях обаче не са обичайно заподозрените "медийни приятели". Манекенката с най-магнетичните очи ще разруши мита за ледената си красота и ще извади на показ най-съкровените си мисли и емоции, без да спести сълзите.

Най-вълнуващата среща за Цеци е с нейните баба и дядо, които живеят в с. Зверино. Там известната манекенка е прекарала цялото си детство. Срещата с хората, които са я възпитали и спомените ще предизвикат бурни емоции у нея. В Зверино екипът на "Търси се..." откри и един от първите й обожатели - Станислав. Неочакваната му поява ще върне Цеци в годините на първата й любов, която също се оказва момче от селото. Как любовта и страстта й към мъжете са се променили – това ще разберат зрителите на bTV тази събота.

За първи път в ефир Цеци ще покаже уникалната си татуировка, рисувана на целия й гръб в продължение на месец. Това е мъжът, когото си представям до себе си, споделя манекенката. Била ли е истински влюбена и има ли в момента своя половинка - ще стане ясно в предаването.

Освен че е недостижима на подиума, красавицата демонстрира и друг свой талант – да танцува народни танци. Тя признава, че никога не би се отказала от тази своя страст и все още участва в спектакли на любимия си танцов състав.

Сред най-близките приятели на Цеци са шоузвездата Азис и топгримьорът Кирил Чалъков. Каква е "ледената кралица на подиума" в техните очи, зрителите ще разберат в "Търси се…".

Най-шокирана и развълнувана Цеци Красимирова ще бъде от последната изненада - дъщеря й Джуди, с която имат поразителна прилика. Манекенката ще разкрие отношенията си с бащата на Джуди и новото му семейство, както и ролята на бившата й свекърва в отглеждането на детето.

Последни

Реклама