Жаклин Таракчи за трудностите по пътя към големия успех – тази неделя в „Търси се…“ от 12:30 ч. по bTV

Пред камерата на предаването застават родителите ѝ, сестра ѝ, колегата ѝ Николаос Цитиридис и вокалната ѝ педагожка

Реклама

Победителката в последния сезон на „Гласът на България“ Жаклин Таракчи ще бъде специален гост в новото издание на токшоуто „Търси се…“ тази неделя (18 юни) от 12:30 ч. по bTV. Пред Меги и Нели тя за първи път ще разкаже за трудностите по пътя към големия успех.

Пред камерата на предаването Жаки ще сподели за един от най-трудните периоди в живота си – по време на пандемията, когато тя спира да пее и сякаш се отказва от музиката за цели три месеца. „Усещах огромна празнота и си мислех има ли смисъл да продължавам“, разказва през сълзи младата певица.

Тя ще признае, че едновременно сякаш е била изгубила и мотивация за живот, „защото когато изгубиш мотивация за нещо толкова значително за теб, губиш смисъл в живота като цяло“.

През всичките тези години, докато е вървяла към успеха, Жаки много често е боледувала от тежки ангини, придружени с много висока температура. Въпреки неразположенията, тя никога не е пропускала участие в конкурс или поет ангажимент, казват близките ѝ. Какво ѝ е коствало това, ще признае самата Жаки през Нели и Меги в неделя от 12:30 ч. по bTV.

В портрета на Жаклин Таракчи ще се включат и колегата ѝ – водещият Николаос Цитиридис, както и вокалната ѝ педагожка, които ще я опишат като невероятен талант и в същото време абсолютен професионалист.

Една от най-емоционалните срещи ще бъде с нейното семейство. От няколко години Жаки живее в София заедно със своята сестра, докато родителите им са в Разград заради бизнеса на баща ѝ.

„Тя е най-голямото щастие в моя живот. Гледам винаги да я пазя. Понякога дори повече, отколкото трябва“, ще признае сестра ѝ Никол. Двете се сближават много, когато Жаки заминава да живее за три месеца при нея в Англия. „Тогава се преоткрихме и тя е най-важният за мен човек“, казва певицата. Родителите ѝ ще признаят, че Жаки много им липсва в ежедневието и се стремят да са заедно във всеки удобен момент.

Жаклин ще признае, че е готова да срещне любовта, но за момента няма момче до себе си: „Вярвам, че ще ми се случи в точния момент и с правилния човек“.

Много и истинска обич, сълзи и забавни предизвикателства очакват Жаклин Таракчи в „Търси се“ – тази неделя (18 юни) от 12:30 ч. по bTV!

Последни

Реклама