Звездата от сериала „Белези” Вера Йорданова е гост в „Търси се” тази неделя по bTV

За пътешествията, досега до голямото кино, срещата с любовта и битката за майчинство актрисата споделя откровено пред Меги и Нели

Реклама

Моделът и актриса в новия български сериал по bTV „Белези“ – Вера Йорданова, ще бъде специален гост в новото издание на токшоуто „Търси се“ тази неделя. През срещите с най-близките й хора, водещите Меги и Нели ще разкажат на зрителите невероятната история на нейния живот – емоционален разказ за пътешествия, допира с голямото кино, срещата с голямата любов и борбата за майчинство.

Най-вълнуващата среща за Вера ще бъде с нейната майка Лидия Йорданова, която по време на снимките на сериала се завръща в родното си село, за да помага в отглеждането на 4-годишния син на дъщеря си. Майката ще разкаже за промяната във Вера, за пътя, който тя извървява от малка, когато заминава далеч от родителите си. Най-трудният период в живота на актрисата е загубата на нейния баща, който си отива от най-коварната болест. „Тя прилича изцяло на баща си по характер, носи неговата харизма и чувство за хумор“, казва майка й. Със сълзи на очи Вера ще се върне към този тежък момент.

Кийран, синът на Вера, също ще участва за първи път в предаването и ще каже на български език, че много обича майка си. Актрисата пък ще сподели за трудния и дълъг път до появата му. След две неуспешни бременности, тя решава да промени изцяло начина си на живот и мислене. „Започнах да се храня по-здравословно, да се занимавам с йога и други духовни практики. В тази борба много ми помогна бащата на Кийран, с когато сега сме разделени, но той остава един от най-добрите ми приятели“, споделя Вера.

С една от големите си изненади Нели и Меги ще пренесат актрисата във Финландия, където тя е родена. Там е и най-добрата й приятелка Сату Кетопелто, с която се запознават по време на годините им като модели. Двете са изключително близки и минават заедно през трудни и щастливи моменти.

Как идва поканата към Вера от екипа на сериала „Белези“ и защо тя е избрана за главната роля, ще сподели изпълнителният продуцент на сериала Габриел Георгиев. За работата си във филма с нея ще разкажат и актьорите Валентин Ганев и Пенко Господинов. Какви предизвикателства ще отправят към Вера те – ще  разберете тази неделя точно в 11 ч. в „Търси се” по bTV.

Последни

Реклама