Албена Михова: Липсата на родител за децата е истински шок

Да споделиш с родител е по-съкровено и по-чисто, другите никога няма да са така мили и себеотдадени, смята актрисата

Реклама

Актрисата Албена Михова даде специално интервю за btv.bg, в което отговори на ваши въпроси. За участието си във „Великолепната шесторка” тя сподели:

"Липсата на родители, на подкрепа, на милувки, да няма с кого да споделиш лични неща беше мотивът да участвам. Родителят винаги ще ти обърне внимание, ще ти даде съвет. Да споделиш с родител ще бъде по-съкровено, по-чисто, докато с други хора ще е по-повърхностно. А и те няма да са толкова мили и себеотдадени. Тази липса наистина се усеща, докато си дете. Това е шок в началото. При мен беше шок – аз загубих родителите си на 13 години. А има деца, които никога не са виждали родителите си. (...)

Не е лесно да се гледа дете. Може би затова повечето хора стигат до това решение – да изоставят децата си, защото нямат средства. Заставам зад тези родители – ако можем да им помогнем и на тях, и на децата – да имат някого до себе си, няма нищо по-добро”.

За какво е учила Албена и каква е искала да стане, какво да очакваме от "Пълна лудница: Пренареждане” и кой е номерът, който е на път да стане ключов за кариерата й – гледай цялото интервю в прикачения видеоматериал.