Бони: Трудно е да гледаш дете сама

Подготвили сме голяма изненада за ромската вечер

Реклама

В специално интервю за btv.bg и 6.btv.bg Бони отговори на ваши въпроси:

За майчинството

Дъщеря ми се казва Михаела. На 8 години е, във втори клас. Прекрасно дете, справя се отлично – върви й математиката. Вече има първата шестица в бележника по английски – нещо, което на мен не ми се отдава, езици не знам.

Отглеждам я сама. Трудно ми е единствено това, че има моменти, в които не искам да я оставям, но няма как. И си говорим, тя ме разбира.

Няма как да я оставя. Голяма грешка правят майките, които оставят децата си. Не мога да си го представя – това е част от моя живот, от моето тяло. Няма сила, която да ме накара да я оставя. По-скоро бих оставила всичко, но и нея.

За осиновяването

Бих осиновила с удоволствие. Преди две-три години по Коледа бях поканена от дечица от един дом. Направих им подаръци. Там имаше едно детенце, което като ме погледна, ме прегърна и каза: Бони, искам да си ми мама. Разплака ме, много се разчувствах.

Всички, които участваме във "Великолепната шесторка", дай Боже, да съумеем да помогнем на децата от дома в Шумен и на всички деца, които имат нужда от семейство.

За киното

В началото имах страхове, но впоследствие ми хареса и очаквам някой пак да забележи таланта ми. Имах едно предложение с доста известен американски актьор, но се отказах, защото трябваше да играя арабка камикадзе. Темата беш5е много интересна – трябваше да се самовзриви дете, но вместо него трябваше аз да се взривя, но при мисълта, че трябваше да бъда чисто гола с боеприпаси, казах "Ооо, няма как да стане”. И се отказах.

Цялото интервю гледай в прикачения видеофайл.