Тома: Не трябва да обричаме децата си

Трябва да им дадем шанс за прекрасно детство, категоричен е рокаджията

Реклама

Тома, участник във "Великолепната шесторка", даде специално интервю, в което отговори на ваши въпроси. Ето какво сподели той за мисията на "Шесторката":

"Вярвам, че всички сме професионалисти, въпреки че няма как да не почувстваш нещо вътре в себе си, гледайки тези филми (минифилмите на Наталия Симеонова и Ани Салич - бел.ред.) – а те за това са направени, да ни докоснат и да ни провокират и да гласуваме. Случва се доста често да си изкараме телефоните зад сцената и да гласуваме. В същото време е много трудно наистина да излезеш и да пееш и да предадеш съвсем друга емоция. Но ние го правим. (...)

Трябва да ги има тези филми, за да знаем каква е реалността – защото това, че не виждаме нещо, не означава, че не съществува.

Родителите ми казват, че съм бил много послушно дете; Явно съм изживял безгрижно детство, след като нямам някакви фрапантни спомени. Детството ми наистина е било прекрасно затова искам да кажа, че трябва да дадем шанс на тези деца да имат прекрасно детство.

Обичам много децата, въпреки че нямам още. Децата са бъдещето на България и не са виновни за нищо. Това, че някой ги обрича на някаква съдба, която не заслужават, те не са виновни за това. Лошото е, че понякога и родителите не са виновни. Нашата мисия е точно тази – да помогнем на родителите да си изгледат децата и да им дадат шанс за детство са мама и тате, а не да растат по институциите. Не трябва да обричаме децата си. (...)

Трябва да си естествен и да даваш от своята енергия на хората – това е най-важното".