Валя Войкова: Най-важни са децата и това, което правим за тях

Вижте какво сподели чаровната водеща в първото ексклузивно интервю за www.btv.bg

Реклама

Новинарката от PRO.BG Валентина Войкова е сред участниците от втория сезон на благотворителното шоу "Великолепната шесторка". Ето какво сподели тя с нас в отговор на ваши въпроси:

"На сцената на "Шесторката" съм в тотално ново амплоа – нито съм певица, нито съм танцьорка, нито имам претенция за това. Правя го единствено заради мисията на Великолепната шесторка. Това е едно ново приключение. (...)

По-трудно е да си на сцената с други хора, с оркестър на живо, с това, че невинаги успяваш да се синхронизираш, с това, че ако има един фалшив тон след него идват други... Емоцията е огромна и се надявам да ми прощават фалшивите тонове. (...)

Имаме много репетиции, подготовка, уточняване на сценария – натоварени сме. Това е сериозен ангажимент, защото зрителите очакват от теб нещо. Това, че всички в екипа са много позитивни тушира малко натовареността. (...)

Бих станала приемна майка във варианта, в който имам възможност да осиновя детето. Това е най-добре за детето. Говорейки за нашата мисия „Семейство за всяко дете”, която е много всеобхватна, мисля, че водещото е единствено и само децата и тяхното добро – това, което е най-добро за тях!".

Цялото интервю с Валя гледай в прикачения видеоматериал