Дуетни хитове във "Великолепната шесторка" във вторник

Зрителите ще видят и как Румъния е решила проблема с изоставените деца

Реклама

Шест от най-големите хитове, изпълнени от дуети, ще прозвучат утре вечер във "Великолепната шесторка" от 20 ч. по bTV. Участници в благотворителното шоу ще изпълнят песните "Джалма”, "Бурята в сърцето ми”, Proud Mary, "Тя”, If I Close My Eyes Forever и "Минаваш през мен” в подкрепа на мисията  "Семейство за всяко дете”.

Освен, че ще се забавляват с изпълненията на звездните дуети и другите изненади, подготвени от екипа на изпълнителния продуцент "Глобал филмс”, зрителите на bTV ще видят в какво се е превърнал един бивш дом за изоставени деца в Румъния. Още преди 10 години северната ни съседка е решила проблемите, които все още са актуални в България. Видеоматериалът ще покаже колко ефективен може да бъде един център за работа с деца и родители.

До момента даренията за проекта "Семейство за всяко дете”, който предвижда създаването на първия такъв център в България, са близо 620 хиляди лева.

Утре зрителите ще видят музикалния директор Ачо Заберски в необичайно амплоа - на тренировка по мотокрос заедно с Ники Мартинов. Той ще изпълни и задачата на режисьора Маги Халваджиян да представи на сцената на ЧШесторката” песен на своя баща. Как ще се справи младият Заберски - ще стане ясно утре вечер по bTV.