"Великолепната шесторка" завършва с волна програма и телетон

В предпоследния епизод в четвъртък дуетите ще си сменят партньорите

Реклама

Рок вечерта донесе още над 50 000 лева за мисията на "Великолепната шесторка" снощи. Най-активните дарители се оказаха децата от различни градове в страната. Сумата, събрана за проекта "Семейство за всяко” дете, вече е близо 800 000 лева, а за създаването на първия Център за бебета и родители в град Шумен са необходими 984 000 лева.

Във финала на кампанията, който е на 7 декември от 20 ч. по bTV, ще се включат още над 60 български звезди и любими лица от ТВ екрана, за да подкрепят мисията на предаването. Те ще участват в специалния телетон, който ще се проведе паралелно с последното издание на "Великолепната шесторка”. На финала на шоуто звездните дуети ще пеят песни по избор, като имат право и на допълнителна подкрепа от свои приятели, които ще им помогнат да се представят по-добре.

Предпоследният епизод на "Шесторката” в четвъртък крие много изненади за зрителите на bTV. Дуетите ще си сменят партньорите, като новите двойки, както и редът им на излизане на сцената, ще се определят чрез жребий. Така Ники Мартинов, Емо Чолаков, Йорданка Благоева, Славчо Пеев, Албена Михова и Валентина Войкова ще имат съвсем малко време, за което да научат песните, избрани от шестимата певци.