Първите изпълнения на дуетите във "Великолепната шесторка” - вторник от 20 ч.

Обичани и популярни лица ще бъдат специални гости, за да подкрепят проекта "Семейство за всяко дете!”

Реклама

Във вторник вечерта зрителите на bTV ще чуят първите изпълнения - на любими български песни - на участниците във "Великолепната шесторка” - Теди Кацарова и Николай Мартинов, Бони и Емо Чолаков, Йорданка Благоева и Наско от БТР, Тони Димитрова и Славчо Пеев, Албена Михова и Тома, и Валентина Войкова и Кольо Гилъна.

Сред избраните от звездите песни са "Черно и бяло”, "Две следи”, "Топъл дъжд” и други. Дванайсетте участници ще пеят безвъзмездно в продължение на три месеца в подкрепа на проекта "Семейство за всяко дете!”. Водещата Ани Салич ще обяви официално и сумата, събрана до момента за реализиране на мисията на "Великолепната шесторка”.

Целта на проекта, който ще бъде реализиран от УНИЦЕФ със средствата от кампанията на bTV и "Великолепната шесторка”, е да бъде закрит домът за бебета в град Шумен. За тази цел ще бъде създаден

първият Център за подкрепа на бебета и родители в града

Там обучени специалисти ще помагат на семействата в Шуменска област, които нямат възможност да гледат децата си. В този Център децата от дома, които няма как да бъдат върнати на своите биологични родители, ще намерят приемни родители или осиновители. Специалистите в Центъра ще работят и по превенция на изоставянето - с бъдещи родители. Проектобюджет за Центъра, можете да откриете ТУК.

Този вторник зрителите на bTV ще видят и първия минифилм на Наталия Симеонова от посещението й в дома в Шумен. За да подкрепят мисията на шоуто, в предаването ще гостуват и ще се изявят звезди от музикалните среди и обичани популярни личности. Сред тях са Хилда Казасян, Графа, звездният дует от първия сезон на "Шесторката” Веселин Маринов и Румяна Маринова, и други.

Актуална информация за предаването и всички новини, свързани с кампанията, могат да се открият по всяко време тук - в секцията на "Великолепната шесторка”. Всичко за проекта "Семейство за всяко дете!” и благотворителната кампания е публикувано и на www.unicef.bg.