Гордост и предразсъдъци в новия епизод на "Нашите момичета: Звезди от кориците”

Защо често плачат "звездите от кориците”, когато са неразбрани от своите най-близки хора?

Реклама

Тази събота създателите на поредицата "Такъв е животът” - "Супернова медия”, остават верни на емоционалния си стил и в новия епизод на "Нашите момичета: Звезди от кориците”. Те ще запознаят зрителите с майките на "нашите момичета” и ще покажат проблемите на децата, когато родителите им ги оставят прекалено малки да се справят сами с живота. Защо често плачат "звездите от кориците”, когато са неразбрани от своите най-близки хора и колко болка носи неодобрението на мама?

И още:

Горещата кандидатка за "Плеймейт 2010” Стела Александрова ни трогва до сълзи с разказа си за проблемите с майка й. Красавицата страда ужасно, заради постоянните критики на родителката си и липсата на баща й. Самотно и неразбрано, "нашето момиче” се опитва всячески да угоди на строгата си майка, която не одобрява нейните "голи” изяви и непрекъснато я подтиска. Въпреки това Стела ни демонстрира най-висока класа красота на ревю на бельо, където успява да скрие сълзите си и да ни дари с най-чаровната си и секси усмивка.

На същото ревю срещаме и друга наша гореща героиня – Златка, която споделя за зверския си хранителен режим и любовта към четенето. Тя няма проблеми с майка си, но пък има настинка, която обаче не й пречи да бъде професионалист до край и да изпълни ангажимента си.
Става ясно, че и Стела и Елеонора са останали без родителите си още като ученички и много от техните решения днес са следствие от това. Майката на Ели, която от години живее в Гърция се е прибрала за малко и двете са на сватба на роднини в Гоце Делчев. За разлика от непреклонната майка на Стела, тази на Ели подкрепя дъщеря си, въпреки че не се гордее особено с нейната професия. Елеонора заявява, че вече се е наситила на уж „бляскавата страна” на живота и смята да спре с моделството.

В същото време – докато гледаме драмата на изоставените дъщери, Мариана Маринова стяга багажа си за чужбина пред очите на дъщеря си Йоана. Според нея няма причина малката да страда, че остава отново на грижите на баба си. Дали обаче реакциите на детето потвърждават думите на гордата си майка вижте в събота от 16 ч. само по bTV?