Ранобудни красавици и много силикон в "Нашите момичета: Звезди от кориците”

Много непринудени и красиви емоции очакват зрителите утре от 16:00 часа в петия епизод на поредицата

Реклама

В петия епизод на "Нашите момичета: Звезди от кориците”, утре, от 16:00 часа по bTV, зрителите ще станат свидетели на събуждането на една истинска звезда. Екипът на предаването влезе в ранни зори в бунгалото на Златка Димитрова и я завари още сънена и без грим. Очарователната плеймейтка реагира светкавично и се появява само по чаршаф и с голямата си усмивка. Защо Златка не се притеснява да ходи сама на плаж, какви са най-хубавите й спомени от училище и кой е родният й баща, ще стане ясно утре от 16:00 часа по bTV.

Предизвикателната Анн-Джи отива на фризьор, където зрителите ще срещнат бавачките на норката й - популярен столичен диджей и издателят на певицата.  Ексцентрични и провокативни, те разказват как навремето заедно с Анн-Джи са започнали да се занимават с музика и как са се променили нещата днес – клипове се правят, само ако имаш пари или ако спиш с точните хора. В утрешния епизод зрителите ще видят и как Анн-Джи подготвя най-новото си видео, в което всичко е нейно дело – идеята, стайлингът, прическите и хореографията. Как успява в условията на жестока конкуренция и кой я подкрепя в шоубизнеса, ще стане ясно в петия епизод на „Нашите момичета: Звезди от кориците”.

Става ясно, че и конкурсите за красота не са лека работа. Подготовката за "Мис Силикон 2010” е в разгара си. Общо 10 кг силикон пресмята Марияна Маринова в гръдните обиколки на участничките. Тя е организатор на конкурса и се опитва да въведе ред и дисциплина в редиците на красавиците. Те обаче се отплесват по разкази за неуспешни пластични операции, гарнирани с много сълзи и истории за пропилени шансове. Не липсват и шегите и закачките с членовете на журито на конкурса, което включва обичайните заподозрени - Киро Скалата и Жоро Френския.

Екипът на предаването присъства и на подготовката за поредното парти на Биляна Йотовска и нейната съдружничка Невена Воденичарска. Зрителите ще видят как танцьорките се превръщат във феи и сексапилни ангели. "Нашето момиче” е автор на аксесоарите и украсата за шоуто. Двете приятелки Биляна и Невена, която е бременна, разказват за това как самите те са танцували навремето и как са се решили да започнат бизнес. Защо е толкова трудно да намериш добри и отговорни танцьорки и колко труд стои зад едно такова парти, ще разкаже Биляна.

Много непринудени и красиви емоции очакват зрителите утре от 16:00 часа в петия епизод на "Нашите момичета: Звезди от кориците” по bTV.