Какво работят Златките?

Това ще разберем в "Нашите момичета: Звезди от кориците" на 14 ноември

Реклама

Тази събота, 13 ноември, от 16:00 часа зрителите на bTV най-накрая ще разберат какво точно работят "Златките” в новия епизод на "Нашите момичета: Звезди от кориците".

“Черната перла” на работещите момичета - Златка Димитрова, прекосява цяла София, за да изглади една риза. Но ризата не е на кого да е, а на нейния любим Благой Иванов – Багата, който се готви за важна среща. Задъхана от тренировки, диети, фотосесии и участия, Злати не забравя най-важното – любовта. След месеци на всякакви спекулации относно връзката й с Благой, в съботния епизод най-сетне зрителите ще видят “нашето момиче” спокойно и влюбено.

Златка все пак упява да стигне навреме и да бъде в целия си блясък в “Шоуто на Слави”, в което се чувства напълно в свои води. За клюките около нея и Слави Трифонов Златка казва: ”Ако и само веднъж се бях събудила до него, сега щях да съм на върха, а не да драпам за всяка крачка в жестокия свят на шоубизнеса”. Какво се случи зад кулисите на шоуто и дали Златка нарочно избяга от победата ще стане ясно в новия епизод на “Нашите момичета: Звезди от кориците”.

Друго “нашо момиче” Бориса Тютюнджиева се бори да въведе строги правила в бизнеса. Бориса работи като председател на Синдиката на манекенките в България. В предстоящия епизод на риалити предаването русата амбиция предупреждава всички девойки с мечти за слава, че трябва много да внимават, защото лесно могат да бъдат използвани и изиграни. Междувременно, Бориса представя още един специален за нея мъж, който обаче не е гаджето й Свилен. С кого ли прекарва голяма част от свободното си време двойничката на Андрея?

Стела Александрова е решила да става цветарка и затова се оказва на борсата за цветя, където разпитва продавачите за хитростите в занаята. Tази нейна детска мечта я изправя пред предизвикателството да направи сама букет и да се опита да го продаде. Зрителите на bTV ще видят как се справя горещата Мис Септември и ще научат коя е детската й любов.

За Ан Джи е ясно, че работи като певица, танцьорка и модел от години. Това потвърждава и нейният чичо Теди Сладурчето, който също е артист. Двамата се забавляват и релаксират,  докато им правят масаж на петите. Чичото разкрива, че “нашето момиче” е израснало в артиситчни среди и от малка се труди неуморно по пътя към върха. Дали обаче Ани има още неизпълнени мечти и защо не харесва футболисти – отговори на всички тези въпроси зрителите ще получат в новия епизод на “Наши момичета: Звезди от кориците” тази събота, 13 ноември, от 16:00 часа.