Горещи фотосесии и осъществени мечти в шестия епизод на “Звезди от кориците”

Зрителите на bTV ще имат възможност да видят още едно ново попълнение – Стела Александрова

Реклама

Тази събота от 16:00 часа в шестия епизод на документалното риалити “Нашите момичета: Звезди от кориците” зрителите на bTV ще имат възможност да видят още едно ново попълнение – Стела Александрова. Тя посрещна екипа на предаването в дома си и пред камерата разказва за мечтата си да бъде стюардеса.

"Летях само шест месеца, защото този занаят е пълен със злобни и завистливи хора и не е за мен. Сега имам друга мечта”, разказва Стела. Едно е сигурно – тя осъществи мечтите на много български мъже като наскоро се появи в гореща фотосесия на страниците на популярно мъжко списание. Пред камерата на предаването обаче Стела казва, че лесно се съблича, но трудно допуска някой в сърцето си. Какво още споделя синеоката красавица зрителите ще разберат утре от 16:00 часа по bTV.

Конкурсът "Мис Силикон” е вече в разгара си. Екипът на “Нашите момичета: Звезди от кориците” успя да влезе не само зад кулисите, където момичетата се вълнуват и треперят в оскъдни облекла, но и под кожата на журито. „Мъжете обичат тези конкурси, защото после се хвалят, че излизат с миски, а момичетата пък се явяват, за да си вдигнат цената”, обясни логиката на “силиконовия” конкурс един от членовете на журито. Нашето момиче и организатор на конкурса Марияна Маринова отново показа класа и топ дисциплина – тя се справи с организацията на най-професионално ниво и в епизода утре зрителите ще видят истинско шоу.

Златка Димитрова разходи екипа на предаването по улиците на Бургас, където е прекарала детството си. Тя с умиление си спомни за дядо си: "Той беше първият, който ми помогна да започна кариера като ми даде пари да се запиша на курс за модели. Сега от всичките му шест внуци, аз съм му най-голямата гордост”.

Гордостта на културиста Митко – нашето момиче Биляна Йотовска, прикова погледите по столичните улици. Биби снима специална приказна фотосесия, която ще отведе зрителите във фантастични светове. Какви са нейните приказки, ще стане ясно в "Нашите момичета: Звезди от кориците”, утре от 16:00 часа по bTV.