Конкурс за красота, разбитo сърце и строг тренировъчен режим - тази събота от 16:00 часа

Камерата на предаването надникна зад кулисите на конкурса Мис Туризъм

Реклама

Кой разби сърцето на Златка Димитрова ще стане ясно във втория епизод на "Нашите момичета: Звезди от кориците”, тази събота, 2 октомври, от 16:00 часа по bTV. За първи път зрителите ще научат кой е бившият й приятел и защо тя е напуснала Гърция след петгодишна драматична връзка с него. В момента Златка очаква с нетърпение завръщането на любимия си Благой от Лас Вегас и ще го подкрепи в решаващ за кариерата му мач в НДК. Дали тяхната романтична история продължава въпреки слуховете за евентуална раздяла, зрителите ще разберат в събота от 16:00 часа по bTV.

Камерата на предаването надникна зад кулисите на конкурса Мис Туризъм. Там една от претендентките е най-младата "звезда от кориците” - 21-годишната Елеонора, която е сред любимките на Киро Скалата. Как се готви Ели и има ли кой да я подкрепя в поредната й изява – това става ясно от втория епизод на „Нашите момичета: Звезди от кориците”.

Освен това зрителите ще пробягат 10 км с Биляна Йотовска и ще разберат защо е толкова важно да се спазва точен хранителен и тренировъчен режим – миската изяжда цели 8 белтъка на закуска. Съпругът й Митко твърди, че дори едномесечното им бебе е на режим. Младото семейство не разчита на гледачки и баби за грижите за малката Никол, а Биби и Митко си поделят отговорностите и редуват в смяната на памперсите.

Не толкова близо до дъщеря си обаче е Марияна Маринова. Четиригодишната Йоана лежи в болница с двустранна пневмония, а красивата й майка трябва да тича по задачи цял ден. Каква е философията на вице-Мисис Вселена Марияна Маринова за възпитанието и отглеждането на детето и има ли значение за нея „хорското мнение”, ще стане ясно във втория епизод на "Нашите момичета: Звезди от кориците”, тази събота, 3 октомври, от 16:00 часа по bTV.