Нова героиня в "Нашите момичета: Звезди от кориците"

Бориса Тютюнджиева, наричана двойничка на Андреа, е новото попълнение в документалното риалити "Нашите момичета: Звезди от кориците”

Реклама

Тази събота от 16:00 часа зрителите ще се запоанаят с Бориса - тя ще се присъедини към "Нашите момичета: Звезди от кориците". Манекенката работи в Милано, но често се връща в България, защото е председател на синдиката на манекенките у нас. Тя ще сподели, че предпочита Италия, защото там моделките са приятелки, а в България момичетата били злобни и завистливи. Зрителите ще разберат защо двойничката на Андреа осъжда тукашните манекенки. Според нея те искат да приличат на фолкзвезди и си лягат "с актуалните мъже за деня".

Бориса ще сподели, че е изключително ревнива и затова досега е крила приятеля си Свилен от фотообективите. "Русата фурия" ще отправи заплаха към всяко момиче, което дори си помисли да сваля приятеля й. Зрителите ще научат, че Свилен е стресиран от факта, че Бориса е тази, която го е свалила, защото никога не е очаквал, че толкова красиво момиче може да си падне по него.

Утре от 16:00 часа в третия епизод на "Нашите момичета: Звезди от кориците" по bTV Златка Димитрова ще запознае зрителите с Благой Иванов. Ще станат свидетели и на кръщенето на дъщерята на Биляна Йотовска и на поредния конкурс за красота, на който Елеонора се явява.