Златка Димитрова пред Хората на Слави

Сценаристите водещи не подминаха темата и за 840-те кубика в пазвата й

Реклама

Любимката на Слави - Златка Димитрова, гостува на шоуто му в негово отсъствие и разкри подробности около снимките на документалното риалити "Нашите момичета: Звезди от кориците”. "Всяка събота зрителите на bTV ще ме виждат супер естествена, дори сънена рано сутрин, защото екипът на предаването ме следи по петите навсякъде вече няколко месеца. Ще ви запозная със семейството ми и със страхотната ми майка, чието име си татуирах на рамото”, разкри моделът пред хората на Слави. В следващите епизоди на поредицата Златка ще запознае зрителите с болния си баща.

Ивайло Вълчев – поетът на шоуто, припомни първата среща на Златка с екипа на Слави в началото на "Бягство към победата”, където тя за малко да отнесе друг негов колега – Иво Сиромахов. "На стълбите на Панорамата в Плевен Сиромахов остана без дъх, а Златка му взе акъла с енергията и устрема си към победата”.  

Сценаристите водещи не подминаха темата и за 840-те кубика в пазвата на Златка. Тя обясни, че не само не съжалява, но и се наслаждава на всяка корекция по тялото си. Моделът сподели още, че няма конфликт с колежката си Златка Райкова и никога не е имала: „Нямаме конфликт със Златка, защото нямаме какво да делим с нея. Аз никога не съм делила приятеля си Благой с друга жена”, категорично заяви „звездата от кориците”.