Един от най-веселите хора в държавата Димитър Туджаров – Шкумбата гост в „Търси се“

Реклама

Един от най-веселите хора в държавата Димитър Туджаров – Шкумбата ще бъде гост тази неделя в ток шоуто „Търси се“. Той рядко дава интервюта за личния си живот, но пред Нели и Меги ще разкрие своите емоции в най-щастливите и най-трудните си моменти.

Първата изненада за него ще бъдат колегите му от радиото – Михаил Дюзел и Иво Райчев, които ще признаят, че за тях е истинска чест да са рамо до рамо сутрин със своя приятел. „Той е най-щедрия човек, когото познаваме. Няма някой, който да е поискал помощ от него и да не е получил. Шкумбата има невероятно голямо сърце“, казват радиоводещите. Трудно ли е да си човека -оркестър, сам да организираш всичко, да пишеш сценарии и измисляш вицове – Шкумбата ще признае в „Търси се“.

В предаването той ще се срещне и със своя най-добър приятел от студентските години – Валентин Димитров, с когото заедно започват още като студенти със своя хумористична програма. „ В личния му живот най-трудно му беше когато загуби преди 2 години баща си. Той се грижеше до последно за него. Беше в болницата когато той издъхна, а имаше и ангажимент същата вечер“, разказва състудента на Шкумбата. За важната фигура на родителите си в своя живот с вълнение ще сподели самият комик. За първи път той ще открехне завесата на личния си свят, който ревностно пази – своето семейство. Как се е запознал със съпругата си, която и до днес обожава и защо синовете му живеят в чужбина, зрителите ще разберат от самия него.

За голямото си приятелство със Шкумбата ще разкаже и Валентин Михов, с който неведнъж са помагали на хора в нужда. „ В моите трудни периоди той ме е спасявал със спокойствието и чувството си за хумор“, казва Вальо Михов.

Да изпее най-големите си хитове, с които радва хората вече 30 години ще го провокира бившият здравен министър Мирослав Ненков. Заедно с откровенията срещата със Шкумбата в „Търси се“ ще бъде съпроводена и с много смях, вицове и песни.

Тагове: шкумбата гост

Последни

Реклама