.

Юрий Ангелов – за завръщането към децата и към корените, тази неделя в „Търси се“

Любимият ученик на Апостол Карамитев гостува на Меги и Нели на 2 декември от 11:00 ч. по bTV

Артистично, различно и мъдро ще бъде в „Търси се“  на 2 декември от 11:00  ч. по  bTV.  Гостува Юрий Ангелов, актьорът, който живее между отшелничеството и славата.

„Аз съм много гъвкав, като тръстика, която може да се огъне от поривите на вятъра, не съм дъб, който може да бъде скършен на две от първата буря“, споделя пред Меги и Нели актьорът. Това по думите му е азиатска техника за оцеляване.

 

2111765647.jpg

В Народния театър започва професионалния път на любимия ученик на Апостол Карамитев. В личен план споделя, че за него най-важни в момента са двамата му синове, които живеят в Париж и Братислава.

Тази неделя в "Търси се": Юрий Ангелов

 Като деца той е губил връзката с тях, но в един момент разбира, че те са най-важното нещо в живота, затова започва да търси връзка с тях. Сега те идват все по-често в България и връзката им е много по-силна.

 

2111765648.jpg

Първата изненада за него е Борислав Чакринов, който е директор на Бургаския театър, където Юрий играе в момента. „Въпреки че съм по-млад от него, аз съм му като по-голям брат. Той все още на моменти фантазира, държи се несериозно и аз все трябва да го критикувам и да го връщам в правилния път. Над всичко това обаче е, че той изключително добър човек и изключително добър актьор, затова винаги би му дал шанс за изява“, разказва Чакринов.

 

2111765649.jpg

Милена Фучеджиева, дъщеря на бившия директор на Народния театър – Дико Фучеджиев, разказва, че Юрий е бил много болен, но животът му бил спасен от Петър Димков. Билкарят го посъветвал да се върне към природата, затова той напуснал Народния театър и отишъл на село.  Продължил обаче да играе, но не в София, а в Бургаския театър, където си партнира в различни постановки с Тони Димитрова –  друга от изненадите за госта. Певицата споделя, че винаги му подарява неща, свързани с конете, към които той е пристрастен.

 

2111765650.jpg

Актьорът споделя, че един от най-тъжните моменти в живота му е смъртта на един от неговите коне.

2111765651.jpg

Кметът на Кондолово, бай Киро и неговата съпруга, споделят, че връзката на Юрий със земята е много силна. По думите им той се държи много нормално с хората от селото и не се прави на голям актьор.

 

2111765652.jpg

Юрий говори и за Полина, жената, с която живее щастливо над 20 години. Двамата се срещат в театъра.

2111765653.jpg