Джон Сноу от "Игра на тронове" - ексклузивно в "Тази събота" на 28 март

Диана Любенова е единственият български журналист, който интервюира звездите от хитовия сериал на HBO

Снимка: Снимка: Helen Sloan/HBO

Водещата на "Тази събота" и "Тази неделя" Диана Любенова е единственият български журналист, който интервюира звездите от хитовия сериал на HBO "Игра на тронове" (Game of Thrones) в Лондон. Първото ексклузивно интервю - със звездата в ролята на Джон Сноу Кит Харингтън – зрителите на bTV ще видят в събота от 8.00 до 11.00 часа.

В "Тази събота" на 28 март едно от любимите лица на bTV - синоптичката Станислава Цалова - ще гостува на Мариана Векилска по повод на предстоящото си завръщане на екран след майчинството. Тя ще представя отново прогнозата за времето на bTV от април.

Ивайло Пенчев – собственик на една от най-успешните български фирми, световен лидер в производство на изкуствени катерачни стени, също ще гостува на Мариана Векилска в предаването. Зрителите ще се запознаят с историята на успелия в цял свят българин.

Йорданка Фандъкова ще бъде специален гост на Жени Марчева в рубриката "Питай...". Зрителите могат да зададат въпроси към кмета на София на сайта btvnovinite.bg и Facebook страницата на bTV Новините. Александър Томов ще гостува в "Тази събота" с коментар за скандалите в ЦСКА.

В "Тази неделя" на 29 март популярната участничка в MasterChef Каролина Рибейра ще гостува на Мариана Векилска със своята история. Събитията от месеца през погледа на фоторепортера ще представи Ладислав Цветков в традиционната рубрика "На фокус".

Председателят на КФН Стоян Мавродиев ще коментира в студиото на Жени Марчева казуса КТБ, сигурността на банките, финансовия надзор и пенсионните фондове. Ден след пленума на БСП, в "Тази неделя" ще гостува Корнелия Нинова.

Янина Кашева – актрисата, играла в най-скандалния филм по време на соца - "Всичко е любов" с Иван Иванов, е сред гостите на Диана Любенова в неделното сутрешно предаване на bTV.