Реклама

Вили Вуцов ще сподели най-съкровените си битки в личен план тази неделя в „Търси се“ от 11:00  ч. по  bTV. Футболният треньор говори за буйния си нрав и последиците от него, за болезнения развод със съпругата му, с която заедно имат три момчета и битката да вземе правата над тях, за това как живее днес под един покрив със сина като най-добри приятели.  Вуцов няма да подмине и всичко останало, което минава през душата му, включително и периодите на студ в отношенията с прочутия си баща – Иван Вуцов.

 

Не знам защо обичам баща ми, при положение че никога не се е грижил за мен, казва Вили. По думите му родителят му никога не е искал той да влезе във футболните среди.

Правил съм деца, за да си ги гледам аз, а не някой друг, категоричен е Вили Вуцов. Зарича се никога повече да не се жени, защото се оженил за пет минути, но се развеждал десет години. С жена ми пет години се съдим за правата над децата си, съсипахме психиката на тези деца, споделя  Вили. Не крие, че историята,  която децата му са преживели, той вече я преживял като малък, когато се развеждали неговите майка и баща. След развода баща ми не ме потърси близо две години, обяснява Вили.

По думите му и двамата с брат му правели всичко възможно майка им да си стъпи на краката, защото тя изживяла много трудно раздялата със съпруга си.

 

Майката Нина разказва, че е много близка със сина си. С усмивка говори как правела по 5000 кюфтета годишно, защото се събирали непрекъснато и ядели само това. Брат му Руслан разказва, че като малки много са се карали, но до ден днешен много си помагат и са свързани.

Иван Христов, водещият на „Фермата“, е изненадата на Вили в студиото. Двамата са братовчеди и поддържат много близки отношения. Иван разказва, че Вили е негов пример за семейственост, заради честите срещи и дългите вечери, и готовността им винаги да си помагат един на друг. Иван разкрива, че двамата с Вили доста често се събират, за да играят футбол. По думите му професионално Вили не е на мястото, което заслужава, заради чепатия си характер и емоционалност.

 

Най-добрият му приятел – Кирил Вангелов, разказва, че Вили е бил човекът, който му е помогнал в най-трудния момент от живота му – когато е бил обездвижен, лежал е в болница и не се е знаело дали ще може да проходи. Оправих се, благодарение на Вили и неговите иновативни подходи, обяснява Кирил.

Друг от приятелите му – Недялко Москов от Несебър, разказва, че се близки от четири години, но за това време Вили е създал повече приятели в града, отколкото той самият имал там, независимо че е местен.

С него се живее много добре, като приятели сме, говорим си за футбол, казва Светослав, синът на Вили. Допълва, че вкъщи са си разпределили  задълженията и са като приятели.

Последни

Реклама