На живо от Лондон - гледайте премиерата на TRON: Заветът

btv.bg ще излъчи ексклузивно премиерата на едно от най-очакваните заглавия за годината

Реклама

btv.bg ще излъчи на живо, ексклузивно за България, премиерата на "TRON: Заветът" - откъси от филма, както и кадри от червения килим. Мястото на представянето е Лондон. На премиерата ще присъстват Джеф Бриджис, Оливия Уайлд и Гарет Хедлънд, както и създателите на филма - режисьорът Джоузеф Козински и легендарният Стивън Лисебергер, един от хората в основата на иновативния свят на TRON.

Живото предаване започва в неделя, 5 декември от 19:20 ч. българско време, като се предвижда да продължи до 21:00 ч.

Колегите от Disney са разработили час и половина програма, която ще съдържа кадри от червения килим със звездите и феновете, кратки интервюта с актьорите и други популярни гости на събитието, музикални клипове на Дафт Пънк, откъси от филма, трейлъри и материали "зад кадър".

Зрителите на bTV ще могат да гледат и по-подробен репортаж от събитието в предаването "Тази сутрин” на 6 декември.

Филмът "ТRON: Заветът" е триизмерно приключение

в дигитания свят, каквото още не сме виждали на големия екран. Заснет почти 30 години след оригиналната продукция от 1982 г., той продължава традицията да въвежда иновации в света на киното.

“Освен феновете на оригиналния TRON цяло ново поколение чака да бъде зашеметено от TRON: Заветът, благодарение и на невижданата досега технология, и на страхотния сюжет. Не е задължително да сте гледали първия, за да оцените и този... който е фантастичен”, споделя Оливия Уайлд, в ролята на програмата Куора, въплъщаваща интелект, любознателност и съвършени бойни умения.

"ТRON: Заветът" ще превземе България в Disney Digital 3D и Mtel IMAX на 17 декември заедно със световната премиера. Интересна информация за филма може да откриете на фен страницата му във Фейсбук http://www.facebook.com/TRON.bg и официалната страница на филма www.tron3D.bg.