Физически сблъсък между поколенията в домовете на Таня Стоева и Милото

В Ню Йорк Нина и Алеся се подготвят за срещата с Распутин и адвоката на Милото

Реклама

След като Таня и Милото изпуснаха контрола над децата си, конфронтацията с Мая и Роки ще стигне до крайност в следващия епизод на "Седем часа разлика” - този вторник, 27 ноември, от 21 ч. по bTV.  След като Милото умишлено укрива майката на Роки през целия му живот, натъжен от повторната загуба, момчето напада баща си в отчаян опит да измъкне информация. Потопен в гнева си, синът на Милото изпуска нервите си и този път стига до физическа саморазправа.

В същото време, Таня посещава Мая и разбира за съжителството й с близнака. Провокирана от държанието на дъщеря си и близките й отношения със Слав, тя ще се опита да я убеди да се върне вкъщи. Каква ще бъде реакцията на момичето и ще се върне ли в дома си?

Тео се прибира изморен от болницата и единственото му желание е да се усамоти, необезпокояван  в стаята си. Междувременно обаче, родителите му се измъчват от мисълта за болестта. Дали правилното решение е Тео да разбере за възможността да е заразен от Явор със ХИВ или Светлана и мъжът й ще предпочетат отново да замълчат, ще стане ясно в следващия епизод на "Седем часа разлика”.

В Ню Йорк Нина и Алеся се подготвят за срещата с Распутин и адвоката на Милото. Докато Нина е твърдо решена да продължат с плана си за бързо забогатяване, Алеся има своите колебания и притеснения за разговора им с мафиотите и сигурността за живота им.

Най-нетърпеливите фенове на "Седем часа разлика” могат да видят епизодите седем дни преди ефирното им излъчване на voyo.bg, а новите абонати – да се възползват от седемдневния безплатен тестов период. „Седем часа разлика” вече е достъпен и за феновете в САЩ и Канада чрез партньора на VOYO - myTV.bg.