Милото прави опит да се помири със сина си

Иванов и Неделчев попадат на писмото на Лука Карлов до дъщеря му

Реклама

След натиск от страна на Таня, Милото осъзнава грешката си и се опитва да се помири със сина си в епизодите на "Седем часа разлика“ тази неделя, 3 март, от 20 ч. по bTV. След като Роки откупи тайно бара от баща си и прибра майка си от клиниката, родителят започна да търси кой му е помогнал и как да отмъсти за непокорството. Един разговор с Таня обаче ще промени мнението на Милото и той ще направи първата крачка към помирение с Роки. Дали баща и син най-после ще се сдобрят или пропастта между тях е прекалено голяма, ще стане ясно в епизодите на „Седем часа разлика“ тази неделя.

Междувременнно, пристигането на Натали в София е на път да застраши отношенията между Пол и дъщеря му. Американката признава пред Таня за сделката, която сключи с Боян преди да знае, че Мая е дете на Станкоф. Стоева е бясна и заплашва да попречи на дъщеря си да се вижда с баща си и новото му семейство. В пристъп на паника, Натали решава да поправи положението и отива във фургона при Мая.

В Ню Йорк майката и бабата на Чушката пристигат от България

След като ги е излъгал за положението си в Голямата ябълка, Чушката моли всичките си приятели да поддържат лъжата, че той е собственик на две заведения и е сгоден за Цвета. Дали обаче този фарс ще продължи дълго или някой ще се издаде, ще разберем тази неделя.

В София прокурорите Иванов и Неделчев попадат на писмото на Лука Карлов до дъщеря му, където прави пълни самопризнания. Тъй като не са сигурни дали написаното е автентично и вероятността то да послужи като доказателство в съда е малка, двамата решават да предприемат други действия.

Тео е отчаян от факта, че може да е заразен с ХИВ

и е сигурен, че това ще му коства приятелите. Един човек обаче няма да се откаже от него и ще се опита да го убеди, че животът не трябва да се променя и може да продължи както до сега. Дали Тео няма най-после да забрави Мая и да продължи напред?

Най-нетърпеливите фенове на "Седем часа разлика" могат да видят епизодите още сега на voyo.bg. Всички нови абонати могат да се възползват от възможността да тестват услугата безплатно за 7 дни.