Кошмарите на Милото го застигат

Мафиотът не е доволен, че съвестта, която години наред отрича, започва да се обажда

Реклама

Най-големите кошмари от миналото и настоящето на Милото ще се появят както в сънищата му, така и наяве в следващия епизод на "Седем часа разлика” - във вторник, 20 ноември, от 21 ч. по bTV. Застреляният Къртев, отчуждената майка на Роки, използваната Нина Роси и дългогодишната му приятелка Таня Стоева ще се явят в съня на Михайлов, за да му припомнят за греховете.

Мафиотът не е доволен, че съвестта, която години наред отрича, започва да се обажда. Той бързо се досеща, че Таня е говорила със сина му и неочаквана изненада ще завари Роки, когато посещава болната си майка.

Таня изобщо не е доволна, че няма никаква връзка с Мая. Междувременно, дъщеря й е почти готова  с обзавеждането на новото си жилище. Но отношенията й със Слав далеч не са толкова приятелски, колкото изглеждат на повърхността и двамата бързо се поддават на страстта. Неочаквано свидетел на тяхното бурно преживяване става неподозиран човек.

В Ню Йорк Алеся най-после се завръща с адвоката на Милото. Той настоява веднага да се види с Распутин. Нина Роси е притеснена от тази среща, но няма друг избор.

Най-нетърпеливите фенове на сериала "Седем часа разлика” могат да видят епизодите 7 дни преди ефирното им излъчване на voyo.bg, а новите абонати - да се възползват от 7-дневния безплатен тестов период. „Седем часа разлика” вече е достъпен и за феновете в САЩ и Канада чрез партньора на VOYO - myTV.bg. Повече информация вижте тук >>>.