Таня Стоева повежда война срещу Слав

Милото отнема бара на Роки

Реклама

След заплахите на Слав срещу майката на Мая, Таня Стоева повежда война срещу близнака. Тя е готова да промени досегашната си стратегия да не помага на Гончев и ако е нужно, решава да подаде жалба за нападението срещу дъщеря си. Иванов се съгласява да арестува Слав, но дали прокурорът не е закъснял, ще стане ясно в епизода на "Седем часа разлика” във вторник вечер, 11 декември, от 21 ч. по bTV.

Междувременно, в яда си Милото отнема бара на Роки. Момчето не се трогва особено и продължава да търси майка си, като се обръща за помощ към Таня.

Оля е твърдо решена да вземе Явор в Ню Йорк

Въпреки че момчето е притеснено от съжителството с пастрока си, той няма избор и заминава отвъд Океана. Преди това обаче Явор не пропуска да се сбогува с Роки и Тео, които му обещават да бъдат до него независимо от разстоянието и какво ще се случи в Америка.

Пол Станкоф открива дъщеря си по телефона. Но след всичко случило се в София, Мая вече не е много сигурна, че иска да замине за Ню Йорк при баща си. Това силно притеснява адвоката.

Най-нетърпеливите фенове на сериала „Седем часа разлика” могат да видят епизодите 7 дни преди ефирното им излъчване на voyo.bg. Всички потребители могат да се възползват от специалната празнична промоция - ако се абонират за два месеца, ще получат трети безплатно.