Милото шокиран от новия собственик на бара на Роки

Не пропускайте следващия епизод на "Седем часа разлика" във вторник от 21:00 часа по bTV

Реклама

След като Роки се опълчи срещу баща си, Милото реши да продаде бара му, за да го лиши от единствения източник на средства. Михайлов е доволен от продажбата, но все пак решава да провери фирмата, която е придобила заведението. Оказва се, че новият му притежател е напълно неочакван. Кой е той, ще стане ясно в следващия епизод на "Седем часа разлика" – този вторник, 18 декември, от 21:00 часа по bTV.

Ще стане ясно и кой е изпреварил Иванов и "арестувал" Слав. Оказва се, че организацията на татуировките е тръгнала след близнака. Междувременно, прокурорът споделя на Таня, че след последния случай е вече убеден, че в офиса му има къртица.

Мая е съкрушена от изчезването на Слав. Тя намира утеха в голямо количество алкохол в бара на Роки и споделя на приятеля си, че чувства вина за това, че Тео може да е болен от СПИН. След нелеп инцидент Мая и Роки са на път да разкрият пред Тео вероятността да е заразен…

Междувременно в Ню Йорк Пол Станкофф продължава да се притеснява за дъщеря си и се опитва да се свърже с Таня. Натали предлага да замине за България, за да вземе дъщерята на адвоката, но той е твърдо против. Дали американката ще се съобрази с желанието на съпруга си, или ще предприеме действия зад гърба му, ще стане ясно в следващия епизод на „Седем часа разлика”, на 18 декември от 21:00 часа по bTV.

Най-нетърпеливите фенове на сериала могат да видят епизодите седем дни преди ефирното им излъчване на voyo.bg. Всички потребители могат да се възползват от специалната празнична промоция – ако се абонират за два месеца, ще получат трети безплатно.