Илия Раев влиза в ролята на Лука Карлов

Таня се запознава най-после с Нина Роси и двете стигат до извода, че са от една кръвна група

Реклама

Последната сцена на големия български актьор Ачо Георгиев в сериала "Седем часа разлика” ще бъде излъчена в епизодите на поредицата на 29 април. Признанието на Светлана Стефанакова, че знае истината за това кой е измъчвал Васко, ще предизвика разтърсваща реакция у баща й Лука Карлов. Какви емоции ще предизвика скандалът между баща и дъщеря, ще видим в епизодите тази неделя от 20 ч. по bTV. Те вече са достъпни на voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видеосъдържание.

Една среща отвъд океана ще промени много настроенията и ще предизвика напрежение между героите. Таня се запознава най-после с Нина Роси и двете стигат до извода, че са от една кръвна група. След като най-важните жени в живота на Боян се съюзяват срещу него, той започва да се дразни. Как ще реагира, ще стане ясно в "Седем часа разлика” тази неделя.

Междувременно, Мая взема решение. След като първоначално отказа да вижда и двамата си родители, момичето ще размисли, но какво реши и ще бъдат ли всички удовлетворени от това?

Междувременно в София тежко пострадалият Иванов вече е на крака и решава да посети Милото в съседната стая. Прокурорът започва да разследва каква е ролята на Таня Стоева в събитията до момента.