Слав разкрива истината за татуировките пред Роки и Мая

Следващият епизод на "Седем часа разлика” ще е на 2 октомври от 21 ч. по bTV

Реклама

Във вторник, 2 октомври, от 21 ч. в "Седем часа разлика” ще станим свидетели на стоплянето на отношенията между двама стари приятели - Таня Стоева и Милото. Двамата ще си припомнят старите дни и ще започнат да променят едновремешните уговорки. Дали затоплянето е само временно или отново ще възродят близките си отношения, ще стане ясно в новия епизод.

Докато разпитва Гончев, Иванов получава неочаквана пратка. Бесен, че колегите му са я приели, без да я проверят, той започва да се притеснява дали това няма да се окаже поредният опит за покушение срещу него.

Междувременно, Мая и Роки решават да се изправят очи в очи със Слав и да поискат обяснение защо има същата татуировка като нападателите. Близнакът ще разкрие произхода на символа, какво означава и защо го носи. Истината за съвпадението ще стане ясна във вторник, 2 октомври, от 21 ч. в епизода на „Седем часа разлика”, който е вече достъпен на voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видеосъдържание.