Софи Маринова и Устата влизат в "Седем часа разлика"

Милото ще излезе за малко от болницата, за да направи специален подарък на сина си

Реклама

Нина Роси е поканила специални изпълнители в „Избата” в следващия епизод на „Седем часа разлика” в епизодите на 13 май от 20 ч. по bTV. Амбициозната певица има идея как да напълни заведението в Ню Йорк и за целта е поканила Софи Маринова и Устата да пеят. Те играят самите себе си. Дали Боян ще е доволен от този ход на бившата си приятелка, ще видим на 13 май или на voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видеосъдържание, където епизодите са вече достъпни.

Милото ще излезе за малко от болницата, за да направи специален подарък на сина си. Роки ще получи бар, от който да печели сам пари. Междувременно, Иванов настоява за среща с Михайлов, за да сподели подозренията си, че Таня Стоева е замесена в случилото се и ще направи така, че тя да получи заслуженото. Милото показва, че не вярва на прокурора, но дали наистина е така?
Тео и Васко се прибират най-после в София, но момчето не е особено щастливо от това, което заварва. Майка му и баща му са скарани и категорично не желаят да обсъждат ситуацията. Васко обаче е щастлив от срещата с Аги и двамата се усамотяват.

В болницата Карлов започва да преосмисля живота си и решава да сподели какво е направил с Иванов. Дали шокиращите разкрития няма да преобърнат разследването на прокурора, ще разберем в неделя  на 13 май от 20 ч. по bTV.