Таня Стоева се изправя срещу Распутин в директен сблъсък

Гледайте "Седем часа разлика" утре вечер по bTV

Реклама

Двама от най-влиятелните герои в "Седем часа разлика" – Таня Стоева и Распутин, ще се изправят в директен сблъсък един срещу друг – в епизодите на сериала, утре вечер, от 20:00 часа, по bTV. Българката ще се опита да изнуди руснака да се оттегли от "Избата" с довода, че няма право на дял от заведението според закона. Таня обаче не знае цялата истина защо Боян е бил в полицията в нощта, когато тя пристигна и Распутин заплашва, че ще го натопи за притежание на наркотици. Дали Таня ще се подаде на изнудването или руснакът ще загуби позициите си в българското заведение, ще стане ясно в новите епизоди на "Седем часа разлика", които вече са достъпни ексклузивно на voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видео съдържание.

Междувременно в София кризата в семейството на Стефанакови сякаш отминава и Светлана започва да вижда голяма опора в лицето на съпруга си. Въпреки разногласията с Лука, Стефан прави всичко възможно съпругата му да се чувства добре. Коцев продължава да търси документите, които са останали в дома на Карлов, и след като не ги намира там, решава да ги потърси и при дъщеря му. Светлана се възползва от възможността да прекрати връзката си с него, за да спаси брака си. Дали обаче всичко може да бъде загърбено толкова лесно?

В Ню Йорк Тео и Васко се подготвят да се приберат в България. На прощалното парти в "Избата" Тео не спира да се радва, че и Мая ще отлети обратно за София. Момичето обаче има съвсем други планове, когато се върне в родината и твърдо заявява, че не иска да продължавт да се виждат и в Бълагрия.

Едно неочаквано обяснение в любов много ще учуди и развесели Нина Роси. Кой е скритият обожател на певицата и ще приеме ли тя на сериозно признанието, зрителите ще разберат утре вечер в новите епизоди на "Седем часа разлика" от 20:00 часа по bTV.